SE VCH Ryegate's Where's The Money Honey "Kimchi"

 

Kimchi snart sju månader 

Född 180617

Svart tik med bruna anlag, bär inte gult

HD: A/A

Armbågar: UA

Patella: UA

Ögon: UA 190621 Gonioskopi: UA

Utst: Exc 1:a junkk CK 4:e bästa tik vid debut 10 mån gammal! Flatshow KM 1:a junkk HP 2:a BTKL 1:a junkk BIR-junior o 3:a BTKL Flatshow

Jaktprov: Inoff jpr nkl FRK Värmland: 1:a HP Provbäst. Sammanfattande kritik: Ung hund som samarbetar mycket bra med sin förare. Fantastiskt att se en så ung hund arbeta så bra".

Viltspår: SE VCH

"Kimchi" föddes sist av alla och var mindre än sina syskon och hade dessutom fått ner fostervatten i lungorna och var ganska medtagen. Sommaren -18 går till historien som en otroligt varm sådan och värmen tog kraft av våra små valpar och allra mest på minstingen i kullen som behövde lite extra Tender Love and Care för att hänga med.. Det fanns absolut ingen tanke fanns på att behålla denna lilla ämliga valp men det gick helt enkelt inte att sälja henne <3. Så kan det gå när hjärtat vinner över förståndet :-) ! I dagsläget är jag väldigt nöjd med att jag gick på känslan för det är en såå rar liten hund!

En otroligt mysig och trevlig valp, vill alltid vara till lags med stor arbetslust. Mjuka fina grepp och snygga avlämningar samt en fin följsamhet har kommit av sig själv och hon är väldigt behaglig i arbete, dock med mycket arbetslust och en underbar näsa som hon använder på bästa vis. Hon är väldigt feminin med ett underbart huvud och uttryck och en kropp som fortfarande förstås är ungdomlig men allt sitter där det ska. Rör sig med härliga vägvinnande rörelser. Det ska bli så kul att följa denna stora lilla hund!