SE VCH LP I LPII Ryegate's Lick It Up "Cola"

  

Leverfärgad tik född 080521, avliden vid åtta års ålder

HD: :A

ED: UA

Ögon: Lindrig y-söm 140313

            ua 120629

Har haft en valpkull:

2013-03-15 e. Comics Blue Viking, vår "Hårdrocks-kull"

Utställning:

CK x flera Klassvinster

Jaktprov     B:

1 NKL vid debut

2 ÖKL

Jaktprov C: (Working Test)

86/100 p KM NKL 1:a plac

82/100 p ÖKL

86/100 p 3:e plac ÖKL

Viltspår:    

Godkänd anlagsprov HP

3 x 1:a pris

SE VCH

Lydnad:  

LP1  

LP2

Bruks:

Uppflyttad vid debut appellklass spår till lägre

MH-beskriven med skott

 

Cola- Ryegate’s Lick It Up har vi fått tillbaka till kenneln då hon var dryga 2 år vilket vi är oerhört tacksamma för. Colas familj kunde tyvärr  inte ha henne kvar och det var med sorg i hjärtat de skiljdes från denna bruna  lilla pärla. Vi visste att Pake lagt ner ett fantastiskt jobb på henne och att  hon var tränad både i lydnad, spår och en del apportering. Hon är tidigare utställd  då vi semestrade på Gotland tillsammans med Ck och klassvinst ;) Cola hade med  sig ett första pris i bagaget i lkl 1 och Malin och hon har idag tagit LP1 samt  LP2. Hon är startad i klass 3 och tränas inför fler starter.   Vi började  med lite viltspår när hon gjort sig hemmastadd här och vid debuten i  anlagsklass blev det maxpoäng och HP. Snabbt spårade vi till oss ett championat,  samtliga gånger med maxpoäng!! Jakten har även den gått i ett huj, vi  debuterade efter mindre än två månader tillsammans och det med den äran, det  blev ett första pris vid första start. Hon har även ett andrapris i öppenklass  och är startad på WT med finfina placeringar och poäng. Hon är tyvärr inte  startad i någon gren under 2012 då sviterna efter en blodförgiftning satte  stopp för detta.   Trevlig att titta på är hon med, det är en liten elegant tik med trevligt huvud och uttryck. Ser kanske lite liten ut bredvid en del andra flattar men gärna för  mig, hon är liten och smidig ;) Klassvinst, Ck och Excellent är hittills  utdelningen på utställning.

Cola är efter vår härliga  Lopplådetik Zelda, Lopplådan Lever Runt.  I Zeldas första kull behöll vi en tik som inte riktigt  höll måttet jaktligt. En annan tik i kullen, Jessicas ”Vexa” SE VCH LP1  Ryegate’s Rough Shooting gjorde det desto mer och är i elitklass på jaktprov.  Vi fick leasa Vexa för en kull, tack Jessica!!

Cola har efter mycket velande fram och tillbaka flyttat till våra valpköpare Sonja och Karin. Våra grannar uppskattar inte att hon låter i hundgården (inte lätt komma tillbaka till kenneln alltid!) och ibland måste våra hundar vara där. Vi vet att hon har det jättebra hemma hos Sonja och Karin och vi träffar henne ofta vilket är väldigt mysigt. Hon verkar trivas fin-fint som syster till Ossian :-) Vi planerar eventuellt en andra kull efter henne  och då hoppas vi kunna spara en Coladotter!

 

 

FLATTERHAFT    SEVEN UP
Utst: 1:2 jaktkl CK Jakt: 1 nkl provbäst Viltspår: 1 HP ökl
Flatterhaft Cinnamon       Utst: 1:4 ökl SUCH  DKUCH       Workable's Janssons Frestelse       Utst: Champion       Jakt: 2 x 1 Ökl (Dk)
Björshults  Kat-A-Strof       Utst: CK Jakt: 2 Ökl
S   VCH   Flatterhaft China Girl       Utst: CK x flera, Res BTKL Jakt:2x1 Ökl provbäst (Dk) Viltspår: Champion       Innehar poäng för Bruksavelspris TJH  S LCH SJCH  Hinnared's Mutter       Utst: CK Jakt: Champion
S  VCH SUCH NUCH       Flatterhaft Swedish Erotica       Utst: Champion       Jakt: 2x2 Ökl (Dk) Viltspår: Champion
LOPPLÅDANS  LEVER RUNT
Jakt:   SSRK 1a Nkl B-prov       2:a plac Working Test Utst: 1 unghundskl
      MH-beskriven m godkänt skott
Roughcovers Moutaineer 2 elitkl jaktpr, CK utst DE&VDHCH   LUCH NLCH       Wizardwood Major Oak
INTUCH  NLCH       Coltsfoots Barn Owl
SJCH  Lopplådans Skojiga Skafferitroll Jaktprovschampion, CK utst Lopplådans Musse Muskot       Jakt: 2       Nkl       MH-beskriven
SJCH  Lopplådans Snobbiga Snorkfröken       Utst:       1 Ökl       Jakt: Champion